Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 9 of 14
Discuss Massive Booting at the Site Suggestions, Feedback, & Support within the Wrestling Talk Forums; I keep getting booted off of this thing...I will be in the middle of posting ...
  1. #1
    Olympic Champ goferphan's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    13,908

    Default Massive Booting

    I keep getting booted off of this thing...I will be in the middle of posting and then realize that it is asking me to log in again...is there anything that I can do to change this or is it a bug?
    "Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until they speak."

  2. #2
    Administrator JensenS's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Delaware
    Posts
    19,925
    Blog Entries
    56

    Default

    Its a bug as of now. In a few days Schlottke and I should know what is the likely cause of it, and then it should get taken care of.

  3. #3
    Web Host Schlottke's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Honolulu
    Posts
    5,735
    Blog Entries
    42

    Default

    Try sticking with the ip address form of the site for now until monday. I believe its the frame causing this.

    Couple other solutions:

    Upgrade to firefox (getfirefox.com)

    Use IP to connect

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    247

    Default

    Schlottke/Jensens:

    The 'forward/mask' setup we use now is OK, but the 'right' way to set this up (and will likely resolve the problem) is to use the multi-homing feature of your server to point people to the right home page. You set it up exactly right when we did the 'beta.thematforum.com' -- we should really setup 'www.thewrestlingtalk.com' to point to the IP, and your server should then direct to the /~thematfo/ home.

    Email me off-board if you want to look at this - I think its the way to go.

  5. #5
    Olympic Champ goferphan's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    13,908

    Default

    i am so old i don't even really know what rstrong is talking about but i am for anything that can fix this...
    "Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until they speak."

  6. #6
    Web Host Schlottke's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Honolulu
    Posts
    5,735
    Blog Entries
    42

    Default

    rStrong... I is set up that way for thematforum.com, I was under the impression that Shane had already requested you to switch TWT as well. /~thematfo/ is already set up to be www.thewrestlingtalk.com, thematforum.com is simply a 301 redirect to TWT.

  7. #7
    Web Host Schlottke's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Honolulu
    Posts
    5,735
    Blog Entries
    42

    Default

    I've got the error figured out. I contacted vBulletin and they will be going over how to resolve it shortly.

    Thanks for your patience.

  8. #8
    Web Host Schlottke's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Honolulu
    Posts
    5,735
    Blog Entries
    42

    Default

    Ok, I've removed as many of the confusing redirects as possible, the error SHOULDN'T happen if you are on the IP version of the website in IE or Firefox, and I have never seen an issue with even www.thewrestlingtalk.com when using Firefox.

    When TheWrestlingTalk.com is set up to the DNS of the new server, there will no longer be any issues related to this.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    247

    Default

    Great -- www.thewrestlingtalk.com is now setup exactly like www.thematforum.com. I had been doing the 301 'permanent' redirect from a DNS forward with masking - which would explain the confusion & problems - it's now gone.

    Shane and I did have an email conversation... but I'm thinking we might have missed each other a little bit somewhere. Likely my fault.

    Propogation with a TTL of 1 hour should be very quick - I'll double check in the morning. Email or post with issues - but it simple enough, there shouldn't be any problems.

Page 1 of 2 12 LastLast

user tags

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •